Tavoitat meidät joka päivä - myös viikonloppuna

29.11.2021

Viikonloppupäivystys ja arki-illat

Päivystelemme myös viikonloppuna, jotta menehtyneen lemmikin pääsee tuomaan meille ennen arkea. Jos emme ennätä vastaamaan soitttoosi, lähetä tekstiviesti. Otamme sitten sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Ja totta kai otamme arkisinkin lemmikkejä vastaan myös illalla klo 18 jälkeen tai aamulla ennen kello yhdeksää erikseen sovitusti. Yöllä puhelin on äänettömänä, jotta perhe saa nukkua.

Turvallista asiointia Faunalla

Seuraamme Kainuun koronatilannetta ja otamme sen aina huomioon pieneläintuhkaamolla. Meillä pidetään hyvää huolta asiakastilan ja pintojen hygieniasta, jotta kaikenikäiset voivat asioida meillä turvallisesti. Itse käytämme pienessä asiakastilassamme maskia, mutta emme vaadi sitä sinulta, jos se ei tunnu mukavalta. Asioithan meillä kuitenkin vain täysin terveenä.

Yksityisten eläinlääkäriasemien asiakkaat

Jos lemmikkisi eutanasia on jollain yksityisellä klinikalla, voit tuoda lemmikin meille tuhkaamolle itse. Silloin lemmikkisi pääsee tuhkaukseen tutussa paikassa lähellä sinua eikä joudu kuljetettavaksi kauas, isoihin tuhkaamoihin. 
Meiltä uurna on valmis haettavaksi parissa päivässä.

Meillä voit käydä tutustumassa jo ennen päätöstä lemmikin tuhkaamisesta. Sovi kuitenkin tulostasi etukäteen, jotta olemme paikalla. 

08.12.2021Käytäthän maskia meillä käydessäsi
04.12.2021Itäisen Kainuun asiakkaillemme
29.11.2021Tavoitat meidät joka päivä - myös viikonloppuna
19.11.2021Uutisia pikkulemmikin omistajille
16.09.2021Faunan etukoodilla saat alennusta muistokivestä