Yhteistyökumppanimme

Kunnaneläinlääkärit Kainuussa

Kun asioit näillä eläinlääkäriasemilla, voit jättää lemmikin eutanasian jälkeen klinikalle odottamaan noutokäyntiämme. Kaikki tuhkaukseen liittyvät asiat hoituvat silloin samalla käynnillä.

 • Kajaanin kunnaneläinlääkäri, Teppanan eläinlääkäriasema
  Puh. 044 710 0893
 • Sotkamon kunnaneläinlääkäri
  Puh. 044 797 4911
 • Suomussalmen kunnaneläinlääkäri
  Puh. 044 777 307

Saat lisätietoa palveluistamme ja lemmikin toimittamisesta tuhkaamolle myös muilta Kainuun alueen kunnaneläinlääkäreiltä (Paltamo, Kuhmo, Vuolijoki).

Yksityiset klinikat

 • Eläinlääkäri Sari Sievänen, Kuhmo
  Puh. 040 0293411

Käymme Sieväsen klinikalla tarvittaessa. Lemmikin nouto 30,00 €, uurnan toimitus postitse. Lemmikin voi jättää klinikalle säilytykseen odottamaan noutoamme, mutta varmista tilanne kuitenkin tapauskohtaisesti lääkäriltä.

Ylä-Savon alue

Fauna on etenkin Vieremän ja Sonkajärven suunnalta käsin lähin tuhkaamo. Meillä ei ole alueen klinikoilta noutosopimusta, mutta olet tervetullut tuomaan lemmikin meille itse. Kysy eläinlääkäriltäsi tai meiltä lisätietoja!

Muiden eläinlääkäreiden asiakkaat

Jos olet yksityisen eläinlääkäriaseman tai eläinsairaalan asiakas, voit tuoda lemmikin meille itse. Näin vältät lemmikin kuljetuksen kauas, suuriin tuhkaamoihin. Tuhkaamme lemmikkisi yleensä jo samana päivänä, joten odotusaika on lyhyt.