Yhteystiedot ja puhelinpalveluajat

Pieneläintuhkaamo Fauna
Kajaani

info@faunapet.fi

p. 044 979 2232

Puhelinpalvelu sekä asiakaspalvelu ajanvarauksella ma - to klo 9 - 15, pe 9 - 12.

Työn luonteesta johtuen emme pysty aina vastaamaan puhelimeen. Kerro silloin asiasi tekstiviestillä, niin otamme sinuun yhteyttä heti kun mahdollista. Kaikkiin vastaamattomiin puheluihin emme automaattisesti soita takaisin, jos soiton aihe ei ole tiedossa. Tämä mm. telemarkkinoinnin vuoksi.

Otamme itse tuotuja lemmikkejä vastaan ajanvarauksella aukioloaikoina. Lemmikin tuonnista / uurnan noudosta aukioloaikojen ulkopuolella voidaan sopia tapauskohtaisesti, jolloin tuhkaushintaan lisätään päivystysmaksu 30,00 €.

Huom! Emme ole välttämättä paikalla / vapaana ottamaan yllättäen tulevia asiakkaita vastaan. Varaathan siis ajan lemmikin tuomiseksi jo silloin kun tiedät eutanasian ajankohdan. Jos aikaa ei ole varattu, kannattaa lemmikki jättää eläinlääkäriasemalle odottamaan seuraavaa noutokäyntiämme. Näin varmistamme sen, että lemmikki pääsee mahdollisimman nopeasti asianmukaiseen kylmäsäilytykseen. Älä siis lähde eläinlääkäriasemalta ajatuksena soittaa meille matkalla tuhkaamolle, koska emme ole aina paikalla / tavattavissa. Joskus myös paha ruuhka tai sairaustapaus estää lemmikkien vastaanoton.

Silloin kun et tavoita meitä, kysy neuvoa lähimmältä päivystävältä eläinlääkäriltä tai yhteistyöklinikaltamme.