Yhteystiedot ja puhelinpalveluajat

Pieneläintuhkaamo Fauna
Kajaani

info@faunapet.fi

p. 044 979 2232

Puhelinpalvelu sekä asiakaspalvelu ajanvarauksella ma - to klo 9 - 15, pe 9 - 12.

Työn luonteesta johtuen emme pysty aina vastaamaan puhelimeen. Kerro silloin asiasi tekstiviestillä, niin otamme sinuun yhteyttä heti kun mahdollista. Kaikkiin vastaamattomiin puheluihin emme automaattisesti soita takaisin, jos soiton aihe ei ole tiedossa. Tämä mm. telemarkkinoinnin vuoksi.

Otamme itse tuotuja lemmikkejä vastaan ajanvarauksella aukioloaikoina. Asiakaspalvelu muina aikoina erikseen sovitusti (+ 30 € päivystysmaksu).

Huom! Emme ole aina välttämättä paikalla, joten varaathan ajan etukäteen! Jos aikaa ei ole varattu, kannattaa lemmikki jättää eläinlääkäriasemalle asianmukaiseen kylmäsäilytykseen. Tämä on tärkeää myös siksi, että kylmäsäilytystila Faunalla on rajallinen määrä, eikä yllättäen tuleville isokokoisille koirille välttämättä ole tilaa.

Hätätilanteessa, silloin kun Fauna on suljettu, voit kysyä neuvoa lähimmältä päivystävältä eläinlääkäriltä. Kajaanissa toimii myös Pieneläinten hautausmaa Sininen silta, josta löytyy apu silloin kun me emme voi palvella (esim. jättirotuiset koirat).