Turvallista asiointia Faunalla

26.01.2022

Kajaanissa on edelleen paljon koronatartuntoja, joten varovaisuus on edelleen valttia. Meillä Faunalla suhtaudutaan viranomaisohjeisiin vakavasti. Panostamme hyvään hygieniaan ja siihen, että kaikenikäiset ja -kuntoiset voivat asioida meillä turvallisesti.

Koska asiakastilamme on pieni, pyrimme siihen, että toistaiseksi siellä vietettäisiin mahdollisimman vähän aikaa. Tässä vielä ohjeita meillä sisätiloissa asiointiin:

  • Tulethan meille vain täysin terveenä. Jos sinulla tai samassa taloudessa asuvalla on flunssan oireita (hengitystie- tai vatsa-), siirrä ajanvarausta. Voisiko joku muu tuoda lemmikin puolestasi? Kysy tarvittaessa meiltä neuvoja lemmikin säilyttämiseen kotona. 
  • Toivomme, että asiakastilassa vierailee vain yksi henkilö kerrallaan.
  • Käytä maskia! Mikäli sinulla ei ole omaa maskia mukana, saat meiltä yksittäispakatun maskin, joita olemme varanneet asiakkaille. 

Asiakastilan kosketuspinnat pidetään meillä aina puhtaina ja ne desinfioidaan jokaisen asiakkaan käynnin jälkeen. Myös käsidesiä on saatavilla. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden toimittaa lemmikki tuhkattavaksi käymättä sisätiloissa. Otamme silloin tuhkausta varten tarvittavat tiedot vastaan puhelimessa ajanvarauksen yhteydessä ja lemmikki vastaanotetaan ulkona.

01.05.2022Lemmikkien vastaanotto Faunalla
26.01.2022Turvallista asiointia Faunalla