Turvallista asiointia Faunalla

10.01.2022

Kajaanin koronatartunnat ovat lisääntyneet valtavasti muutaman viime päivän aikana. Meillä Faunalla suhtaudutaan viranomaisohjeisiin vakavasti. Panostamme hyvään hygieniaan ja siihen, että kaikenikäiset ja -kuntoiset voivat asioida meillä turvallisesti.

Jos lemmikkisi eutanasia on jollain yhteistyöklinikoistamme, suosittelemme tässä tilanteessa jättämään lemmikin sinne odottamaan seuraavaa noutokäyntiämme. Käyntien aikatauluista voit kysyä meiltä.

Jos lemmikkisi menehtyy kotona tai eutanasia on muulla klinikalla, olet toki tervetullut tuomaan hänet itse meille. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden toimittaa lemmikki tuhkattavaksi käymättä sisätiloissa. Otamme silloin tuhkausta varten tarvittavat tiedot vastaan puhelimessa ajanvarauksen yhteydessä ja lemmikki vastaanotetaan ulkona.

Pienessä asiakastilassamme on mahdotonta pitää turvavälejä. Pyrimme siihen, että toistaiseksi siellä vietettäisiin mahdollisimman vähän aikaa. Tässä vielä ohjeita meillä sisätiloissa asiointiin:

  • Tulethan meille vain täysin terveenä. Jos sinulla tai samassa taloudessa asuvalla on flunssan oireita (hengitystie- tai vatsa-), siirrä ajanvarausta. Voisiko joku muu tuoda lemmikin puolestasi? Kysy tarvittaessa meiltä neuvoja lemmikin säilyttämiseen kotona. 
  • Toivomme, että asiakastilassa vierailee vain yksi henkilö kerrallaan.
  • Käytä maskia! Mikäli sinulla ei ole omaa maskia mukana, saat meiltä yksittäispakatun maskin, joita olemme varanneet asiakkaille. 

Asiakastilan kosketuspinnat pidetään meillä aina puhtaina ja ne desinfioidaan jokaisen asiakkaan käynnin jälkeen. Myös käsidesiä on saatavilla. 

10.01.2022Turvallista asiointia Faunalla
04.12.2021Itäisen Kainuun asiakkaillemme
29.11.2021Tavoitat meidät joka päivä - myös viikonloppuna
19.11.2021Uutisia pikkulemmikin omistajille