Uurnat

Faunan valikoimissa on sekä puisia että keraamisia uurnia, joista voit valita mieleisesi. Kevyt vaihtoehto näille on valkea pahvirasia / -uurna.

Kaikki Faunan uurnat ovat kotimaista käsityötä, koska haluamme osaltamme edistää suomalaista pienyrittäjyyttä. Halpatuontiuurnia valikoimista ei löydy.

Käsityön luonteesta johtuen uurnien värisävyissä voi olla eroja ja puumateriaalista tehdyissä uurnissa on myös oksia.

Puiset ja keraamiset uurnat suljetaan Faunassa pysyvästi. Mikäli toivot, että uurna jätetään auki, ilmoita siitä erikseen palvelua tilatessasi.

Jos haluat muistolaatan uurnan kylkeen, sitä kannattaa tiedustella itse esim. kultasepänliikkeestä.


Pahvirasia / -uurna. Kolme kokoa.
Tukevaa, päältä valkeaa pahvia.

Hinta: 8,00 €

Lemmikin tuhka laitetaan Faunalla näihin uurniin muovipussissa, jotta sirottelu tai tuhkan siirtäminen omaan uurnaan on helppoa.

Tassut-uurna käsittelemätöntä mäntyä. Kauniisti työstetty kotimainen uurna, jonka kannessa tassun jäljet. Kolme kokoa, joista löytyy sopiva sekä pienille että isoille lemmikeille.

Hinnat: 45,00 - 65,00 €

Selkeälinjainen puu-uurna mäntyä. Valkovahattu; väri läpikuultavan vaalea. Kaksi kokoa: pieni (alle 30 kg lemmikeille) ja suuri (yli 30 kg lemmikeille).

Hinnat:

Pieni 30,00 €

Suuri 35,00 €

HUOM! Tämä uurna tällä hetkellä loppunut varastosta. Lisää tulossa, mutta toimitusajasta ei vielä varmuutta!


Pähkinänruskeaksi käsitelty puu-uurna mäntyä. Kaksi kokoa: pieni (alle 30 kg lemmikeille) ja suuri (yli 30 kg lemmikeille).

Hinnat:

Pieni 30,00 €

Suuri 35,00 €

Huom! Pintakäsittelyn tummuus vaihtelee valmistuserän mukaan. Tällä hetkellä valikoimissa olevat uurnat ovat vaaleampia kuin kuvassa oleva.

Pieni keramiikkauurna, 2 väriä. Ruskea/luonnonvalkea tai sininen, alle 12 kg lemmikeille.

Hinta: 48,00 €

Musta keramiikkauurna. 3 kokoa. Pieni (alle 12 kg lemmikeille) ja keskikoko useimmille muille lemmikeille. Kaikista suurin uurna on kooltaan sopiva erittäin kookkaille ja vankkarakenteisille koirille.

Hinnat:

Pieni 48,00 €

Keskikoko 58,00 €

Suuri 68,00 € (tilaustuote, ei jatkuvasti varastossa)

Valkea keramiikkauurna. Yksi koko (alle 60 kg lemmikeille).
Perhonen-sydän -kuvio suunniteltu erityisesti Faunalle.

Hinta: 65,00 €

Tämä suuri uurna sopii parhaiten keskikokoisille tai isoille koirille. Mikään ei toki estä valitsemasta sitä pienemmällekään lemmikille - tai usean pikkulemmikin tuhkille.