Palvelut

Palvelemme sekä pienten että suurten (maksimipaino 90 kg) lemmikkien omistajia.

Nouto yhteistyöeläinlääkäriltä

Noudamme lemmikkisi eutanasian jälkeen suoraan yhteistyöeläinlääkäriasemiltamme.

Teemme yhteistyötä Kajaanin ja Sotkamon kunnallisten eläinlääkäreiden, Eläinsairaala Countrypoliksen sekä Amyvet Oy:n kanssa.

Eläinsairaalan sivut: http://www.countrypolis.fi

Jos et ole varannut aikaa etukäteen, kannattaa lemmikki jättää yhteistyöeläinlääkärillemme odottamaan seuraavaa noutokäyntiämme.


Itse Faunalle tuodut lemmikit

Jos haluat, voit tuoda lemmikin Faunalle myös itse. Koska otamme asiakkaita vastaan vain ajanvarauksella, sovi tulostasi hyvissä ajoin etukäteen. Ellei aikaa ole varattu, samana päivänä vastaanotto ei useinkaan ole mahdollista. Talvella, kiireisimpään aikaan, emme myöskään voi ottaa vastaan kaikkia halukkaita asiakkaita. Siksi etukäteen tehty ajanvaraus on ehdottoman tärkeä.
Itse tuotujen lemmikkien tuhkaus maksetaan joko ennakkolaskulla ennen uurnan toimitusta tai käteisellä uurnaa noudettaessa.

Yksilötuhkaus tai yhteistuhkaus

Voit valita lemmikille joko yksilötuhkauksen tai yhteistuhkauksen. Yksilötuhkauksessa saat lemmikkisi tuhkan valitsemassasi uurnassa itsellesi. Yhteistuhkattujen lemmikkien tuhka sirotellaan Faunan Muistometsään, joka on rauhallinen mäntymetsä puhtaan luonnon keskellä.

Jokainen tuhkaus suoritetaan arvokkaasti ja eläintä kunnioittaen uurnan luovutukseen saakka. Mikäli sinulla on erityistoiveita tuhkauksen suhteen, ne pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Lemmikin tuhkaus asiakkaan odottaessa ei kuitenkaan ole mahdollista.

Uurnan toimitus

Tuhkauksen jälkeen toimitamme uurnan yhteistyöeläinlääkärillemme. Ilmoitamme tekstiviestillä kun uurna on noudettavissa.
Voit myös hakea uurnan itse Faunalta ennalta sovittuna ajankohtana. Uurna voidaan tarvittaessa toimittaa myös postitse.