Palvelut

Palvelemme sekä pienten että suurten (maksimipaino 90 kg) lemmikkien omistajia.

Nouto yhteistyöeläinlääkäriltä

Noudamme lemmikkisi eutanasian jälkeen suoraan yhteistyöeläinlääkäriasemiltamme.

Teemme yhteistyötä Kajaanin ja Sotkamon kunnallisten eläinlääkäreiden, Eläinsairaala Countrypoliksen sekä Amyvet Oy:n kanssa.

Eläinsairaalan sivut: http://www.countrypolis.fi

Mikäli haluat, voit myös tuoda lemmikin meille itse. Siinä tapauksessa ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä palvelemme vain ajanvarauksella. Jos et ole varannut aikaa etukäteen, kannattaa lemmikki jättää yhteistyöeläinlääkärillemme odottamaan seuraavaa noutokäyntiämme.

Yksilötuhkaus tai yhteistuhkaus

Voit valita lemmikille joko yksilötuhkauksen tai yhteistuhkauksen. Yksilötuhkauksessa saat lemmikkisi tuhkan valitsemassasi uurnassa itsellesi. Yhteistuhkattujen lemmikkien tuhka sirotellaan Faunan Muistometsään, joka on rauhallinen mäntymetsä puhtaan luonnon keskellä.

Jokainen tuhkaus suoritetaan arvokkaasti ja eläintä kunnioittaen uurnan luovutukseen saakka. Mikäli sinulla on erityistoiveita tuhkauksen suhteen, ne pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Lemmikin tuhkaus asiakkaan odottaessa ei kuitenkaan ole mahdollista.

Uurnan toimitus

Tuhkauksen jälkeen toimitamme uurnan yhteistyöeläinlääkärillemme. Ilmoitamme tekstiviestillä kun uurna on noudettavissa.
Voit myös hakea uurnan itse Faunalta ennalta sovittuna ajankohtana. Uurna voidaan tarvittaessa toimittaa myös postitse.