Palvelut

Palvelemme sekä pienten että suurten (alle 90 kg) lemmikkien omistajia.

Kaikista suurimpia koiria (60 kg tai yli) otamme vastaan ainoastaan itse tuotuina, ennalta sovitusti. Jos et tavoita meitä ja koirasi on jättirotuinen, suosittelemme käyttämään esim. Pieneläinten hautausmaan palveluita.

Teemme myös minikokoisten lemmikkien (hamsterit, lemmikkihiiret ym.) yksilötuhkauksia.

Nouto yhteistyöeläinlääkäriltä

Noudamme lemmikkisi eutanasian jälkeen suoraan yhteistyöeläinlääkäriasemiltamme.

Teemme yhteistyötä Kajaanin, Sotkamon sekä Suomussalmen kunnallisten eläinlääkäreiden sekä Amyvet Oy:n kanssa.

Noudamme tuhkausta odottavat lemmikit Teppanan eläinlääkäriasemalta kerran viikossa. Sotkamossa ja Amyvetillä käymme joka toinen viikko, Suomussalmella arviolta kerran kuussa.
Otathan huomioon, että noutoaikataulumme takia uurnan toimitus Sotkamoon / Amyvtille voi kestää tovin - etenkin jos lemmikkisi eutanasia on ollut juuri edellisen käyntimme jälkeen. Suomussalmen klinikalle uurnat lähetetään noutokäyntien välissä, jotta odotus ei veny turhan pitkäksi.

Amyvetin sivut löydät täältä: www.amyvet.fi

Kuhmosta emme tee noutoja, mutta tietoa tuhkauksesta saat eläinlääkäreiltä (kunnaneläinlääkäri ja S. Sievänen). Molemmilla klinikoilla on asiakkaita varten Faunan infokansio. Infokansio tuhkausta harkitseville löytyy myös Paltamon kunnaneläinlääkäriltä.

Palvelemme mielellämme myös kaikkien muiden eläinlääkäreiden asiakkaita. Ota yhteyttä, kysy lisää ja varaa aika lemmikin tuontiin itse Faunalle.


Itse Faunalle tuodut lemmikit

Jos haluat, voit tuoda lemmikin Faunalle myös itse. Koska otamme asiakkaita vastaan vain ajanvarauksella, sovi tulostasi etukäteen. Näin varmistat sen, että meillä ollaan paikalla ja vapaana palvelemaan sinua.

Itse tuotujen lemmikkien tuhkaus maksetaan joko ennakkolaskulla ennen uurnan toimitusta tai käteisellä uurnaa noudettaessa.

Yksilötuhkaus tai yhteistuhkaus

Voit valita lemmikille joko yksilötuhkauksen tai yhteistuhkauksen. Yksilötuhkauksessa saat lemmikkisi tuhkan valitsemassasi uurnassa itsellesi. Yhteistuhkattujen lemmikkien tuhka sirotellaan / haudataan Faunan Muistometsään, joka on rauhallinen mäntymetsä puhtaan luonnon keskellä.

Jokainen tuhkaus suoritetaan arvokkaasti ja eläintä kunnioittaen uurnan luovutukseen saakka. Mikäli sinulla on erityistoiveita tuhkauksen suhteen, ne pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Lemmikin tuhkaus asiakkaan odottaessa ei kuitenkaan ole mahdollista.

Uurnan toimitus

Tuhkauksen jälkeen toimitamme uurnan yhteistyöeläinlääkärillemme. Ilmoitamme tekstiviestillä kun uurna on noudettavissa. Huom! Uurna toimitetaan sille klinikalle, josta lemmikki on haettu - ellei lähetteessä mainita muuta toivomusta.
Uurna voidaan tarvittaessa toimittaa myös postitse.