Palvelut

Palvelemme sekä pienten että suurten (alle 60 kg) lemmikkien omistajia.
Painoraja on ehdoton tuhkaamon teknisistä sekä työturvallisuussyistä. Kaikki lemmikit punnitaan.

Nouto yhteistyöeläinlääkäriltä

Noudamme lemmikkisi eutanasian jälkeen suoraan yhteistyöeläinlääkäriasemiltamme.

Teemme yhteistyötä Kajaanin, Sotkamon sekä Suomussalmen kunnallisten eläinlääkäreiden sekä Amyvet Oy:n kanssa.

Noudamme tuhkausta odottavat lemmikit Teppanan eläinlääkäriasemalta kerran viikossa. Sotkamossa ja Amyvetillä käymme joka kolmas viikko, Suomussalmella arviolta kerran kuussa. Jos uurnan toimituksella on kiire, kannattaa varata aika ja tuoda lemmikki itse tuhkaamolle.

Amyvetin sivut löydät täältä: www.amyvet.fi

Palvelemme toki mielellämme myös muiden eläinlääkäriasemien asiakkaita. Ota silloin yhteyttä suoraan Faunaan ja sovi lemmikin tuonnista meille itse.


Itse Faunalle tuodut lemmikit

Jos haluat, voit tuoda lemmikin Faunalle myös itse. Koska otamme asiakkaita vastaan vain ajanvarauksella, sovi tulostasi etukäteen. Näin varmistat sen, että meillä ollaan paikalla ja vapaana palvelemaan sinua.

Itse tuotujen lemmikkien tuhkaus maksetaan joko ennakkolaskulla ennen uurnan toimitusta tai käteisellä uurnaa noudettaessa.

Yksilötuhkaus tai yhteistuhkaus

Voit valita lemmikille joko yksilötuhkauksen tai yhteistuhkauksen. Yksilötuhkauksessa saat lemmikkisi tuhkan valitsemassasi uurnassa itsellesi. Yhteistuhkattujen lemmikkien tuhka sirotellaan / haudataan Faunan Muistometsään, joka on rauhallinen mäntymetsä puhtaan luonnon keskellä.

Jokainen tuhkaus suoritetaan arvokkaasti ja eläintä kunnioittaen uurnan luovutukseen saakka. Mikäli sinulla on erityistoiveita tuhkauksen suhteen, ne pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Lemmikin tuhkaus asiakkaan odottaessa ei kuitenkaan ole mahdollista.

Uurnan toimitus

Tuhkauksen jälkeen toimitamme uurnan yhteistyöeläinlääkärillemme. Ilmoitamme tekstiviestillä kun uurna on noudettavissa. Huom! Uurna toimitetaan sille klinikalle, josta lemmikki on haettu - ellei lähetteessä mainita muuta toivomusta.
Uurna voidaan tarvittaessa toimittaa myös postitse.