Ajankohtaista

Faunan lomat

Pidämme kesän ja syksyn aikana lomaa seuraavasti:
- viikko 27. (1.-7.7.)
- viikko 29. (15-21.7.)
- viikko 37. (9.-15.9.)

Fauna on nämä viikot suljettu. Yhteistyöklinikoillamme asioivat voivat kuitenkin halutessaan jättää lemmikin eläinlääkäriasemalle odottamaan seuraavaa noutokäyntiämme. Lomaviikkojen aikana kannattaa varautua vähän normaalia pidempään uurnan toimitusaikaan.


Kesäsää ja tuhkaukset

Emme tuhkaa lemmikkejä silloin kun sää (kova tuuli / ukkonen) voi aiheuttaa sähkökatkoja. Jos myrskyä tai ukkosia on useampana peräkkäisenä päivänä, viivästyvät uurnan toimitukset jonkin verran. Kysy tarvittaessa lisää meiltä.

Noudot Kajaanissa

Noudamme Kajaanissa tuhkattavat lemmikit tällä hetkellä ainoastaan kunnalliselta eläinlääkäriltä (Teppana). Näin pystymme vähentämään ruuhkaa tuhkaamolla ja palvelemaan mm. pitkämatkalaisia entistä paremmin.

Otamme toki mielellämme vastaan myös muiden eläinlääkäreiden asiakkaita.
Sovi tuontiaika meille jo siinä vaiheessa kun tiedät eutanasian ajankohdan. Jos tuot lemmikin Faunalle, uurna on yleensä haettavissa jo parissa päivässä.

Jos olet eläinsairaalan asiakas ja lemmikkisi on suuri (+ 35 kg), suosittelemme käyttämään heidän tarjoamaansa tuhkauspalvelua. Tämä siksi, että resurssit meillä (mm. kylmäsäilytystila) ovat rajalliset ja talvisin asiakkaita on ollut ruuhkaksi asti.

Noudot yhteistyöklinikoilta

Noudamme tuhkattavat lemmikit Teppanan eläinlääkäriasemalta joka viikko, yleensä loppuviikosta.
Sotkamon eläinlääkäriasemalla ja Amyvetissä käymme joka kolmas viikko. Seuraava käyntimme viikolla 31.
Suomussalmella käymme tarvittaessa kerran kuukaudessa. Seuraava käyntimme arviolta heinäkuun puolivälissä.

Sotkamon / Amyvetin / Suomussalmen eläinlääkärin asiakas: Otathan huomioon sen, että uurnan palautus omalle eläinlääkäriasemallesi voi käyntiaikataulustamme johtuen kestää kauankin. Odotusaika voi lyhentyä, jos valitset uurnalle postituksen tai pääset tuomaan lemmikin itse tuhkaamolle. Jos aikataulu mietityttää, kysy klinikalta / Faunalta lisätietoja.