Ajankohtaista

Turvallista asiointia Faunalla

Vaikka monia koronaepidemian aiheuttamia rajoituksia ollaankin jo purkamassa, otamme meillä käyvät asiakkaat edelleen vastaan erityisjärjestelyin.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vältämme lähikontaktia ja otamme lemmikin vastaan ulkona. Ulkonakin pidämme riittävästi etäisyyttä, jotta kaikki asiakkaamme voivat tuoda lemmikin meille taatusti turvallisesti. Tarvittaessa käytämme myös suojaimia asiakaspalvelutilanteessa, jotta jokainen voi huoletta asioida meillä. Jatkamme käytäntöä toistaiseksi - sekä asiakkaiden että meidän itsemme parhaaksi.

Voit varata ajan joko soittamalla tai verkossa. Kysymme sinulta lemmikkisi tiedot ja uurnavalinnan ennen tuloasi, jotta voimme tehdä tuhkauslähetteen valmiiksi.

Jos asioit yhteistyöklinikallamme, suosittelemme kuitenkin jättämään lemmikin sinne odottamaan seuraavaa noutokäyntiämme. Lemmikkien noudot ja uurnien palautukset eläinlääkäriasemille hoidamme normaaliin tapaan.

Yksilölliset muistokivet lemmikeille

Olemme aloittaneet yhteistyön lemmikkien muistokiviä valmistavan yrityksen kanssa. Voit suunnitella muistokiven itse tai hyödyntää valmiita malleja. Kauttamme tilaamalla saat ilmaisen toimituksen lähimpään postitoimipaikkaan. Lisämateriaalia ja mallikappale Faunalle tulossa lähiviikkoina. Tuetaan suomalaista pienyrittäjyyttä!

Noudot yhteistyöklinikoilta

Noudamme tuhkattavat lemmikit Teppanan eläinlääkäriasemalta joka viikko, yleensä loppuviikosta. Noutopäivä voi kuitenkin vaihdella työtilanteen mukaan.
Sotkamon eläinlääkäriasemalla ja Amyvetissä käymme joka kolmas viikko. Seuraava käyntimme viikolla 23, eli kesäkuun alussa.
Suomussalmella käymme tarvittaessa kerran kuukaudessa. Seuraava käyntimme arviolta kesäkuun puolivälissä.

Sotkamon / Amyvetin / Suomussalmen eläinlääkärin asiakas: Otathan huomioon sen, että uurnan palautus omalle eläinlääkäriasemallesi voi käyntiaikataulustamme johtuen kestää kauankin. Jos aikataulu mietityttää, kysy klinikalta / Faunalta lisätietoja.

Muiden eläinlääkäriasemien asiakkaat

Noudamme Kajaanissa tuhkattavat lemmikit tällä hetkellä ainoastaan kunnalliselta eläinlääkäriltä, jotta tuhkaamo ei ruuhkautuisi talvikaudella ja voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Otamme toki mielellämme vastaan myös muiden eläinlääkäreiden asiakkaita.
Sovi tuontiaika meille jo siinä vaiheessa kun tiedät eutanasian ajankohdan. Jos tuot lemmikin Faunalle, uurna on yleensä haettavissa jo parissa päivässä.

Jos olet eläinsairaalan asiakas ja lemmikkisi on suuri (+ 35 kg), suosittelemme käyttämään heidän tarjoamaansa tuhkauspalvelua, koska meillä on kylmäsäilytystilaa rajoitetusti.