Ajankohtaista

Lemmikkien tuonti Faunalle

Vaikka Kainuun koronavirustilanne on jokseenkin rauhallinen, pieneläintuhkaamo noudattaa tarkoin viranomaisten ohjeita ja suosituksia mm. maskin käytöstä.

Pienessä asiakastilassamme turvavälien pitäminen on mahdotonta. Siksi toivomme, että yhteistyöklinikoillamme asioivat jättäisivät lemmikin sinne odottamaan seuraavaa noutokäyntiämme.

Hätätilanteessa otamme toki lemmikkejä vastaan myös Faunalla. Voimme kirjata tarvittavat tiedot ylös puhelimessa ja ottaa lemmikin vastaan ulkona.

Tulethan siinäkin tapauksessa vain täysin terveenä ja maskilla varustautuneena! Kiitos!

Ympäristöystävälliset Naturn-uurnat

Uusin uurnamallimme on 100 % ympäristöystävällinen Naturn-uurna. Kotimaiset uurnat on valmistettu suomalaisesta puu- ja kasvipohjaisesta materiaalista, joka on täysin maatuva.

Suosittelemme lämpimästi tätä ekologista uurnaa, sillä se soveltuu erinomaisesti hautaamiseen ja sirotteluun. Modernia muotoilua edustava uurna on kaunis myös kotona säilytettynä.

Naturn-uurnaa saa meiltä joko luonnonvaaleana tai mustana, kokoja on kaksi.

Noudot yhteistyöklinikoilta

Noudamme tuhkattavat lemmikit Teppanan eläinlääkäriasemalta joka viikko, yleensä loppuviikosta. Noutopäivä voi kuitenkin vaihdella työtilanteen mukaan.

Sotkamon eläinlääkäriasemalla ja Amyvetissä käymme joka toinen viikko.

Lemmikkisi uurna palautetaan seuraavalla käynnillä samalle klinikalle, josta lemmikki on noudettu. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä kun uurna on haettavissa.

Suomussalmella käymme tarvittaessa kerran kuussa. Seuraava käyntimme arviolta marraskuun loppupuolella. Lemmikkien uurnat toimitetaan Suomussalmen klinikalle noutokäyntien välissä, jotta odotusaika ei veny mahdottoman pitkäksi.

Yksilölliset muistokivet - Faunan etukoodilla ilmainen toimitus

Olemme aloittaneet yhteistyön lemmikkien muistokiviä valmistavan Kiveen Kaiverrettu Oy:n kanssa.

Voit suunnitella muistokiven itse tai hyödyntää valmiita malleja.
Tutustu kotimaisiin muistokiviin sivuilla
www.kiveenkaiverrettu.fi.

Kun käytät tilatessasi koodia FAUNA2020,
saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen.