Ajankohtaista

Tulossa

Haluamme osaltamme tukea suomalaista pienyrittäjyyttä ja siksi valikoimamme kaikki uurnat ovat kotimaisia.
Uudistamme uurnavalikoimaamme tämän talven aikana ja myynnissä on jo kaunis Tassut-uurna, joka soveltuu sekä haudattavaksi että tuhkan säilyttämiseen kotona.

Näitä ekologisia pellavapusseja - kaikenkokoisille lemmikeille - on tulossa myyntiin parin kuukauden sisällä. Pussi on täysin maatuva ja soveltuu siksi erinomaisesti haudattavaksi.

Noudot Kajaanissa

Noudamme Kajaanissa tuhkattavat lemmikit tällä hetkellä ainoastaan kunnalliselta eläinlääkäriltä (Teppana). Näin pystymme vähentämään ruuhkaa tuhkaamolla ja palvelemaan mm. pitkämatkalaisia entistä paremmin.

Otamme toki mielellämme vastaan myös muiden eläinlääkäreiden asiakkaita.
Sovi tuontiaika meille jo siinä vaiheessa kun tiedät eutanasian ajankohdan. Jos tuot lemmikin Faunalle, uurna on yleensä haettavissa jo parissa päivässä.

Jos olet eläinsairaalan asiakas ja lemmikkisi on suuri (+ 35 kg), suosittelemme käyttämään heidän tarjoamaansa tuhkauspalvelua. Tämä siksi, että resurssit meillä (mm. kylmäsäilytystila) ovat rajalliset ja talvisin asiakkaita on ollut ruuhkaksi asti.

Noudot yhteistyöklinikoilta

Noudamme tuhkattavat lemmikit Teppanan eläinlääkäriasemalta joka viikko, yleensä loppuviikosta.
Sotkamon eläinlääkäriasemalla ja Amyvetissä käymme joka kolmas viikko. Seuraava käyntimme marraskuun lopulla, viikolla 48.
Suomussalmella käymme tarvittaessa kerran kuukaudessa. Seuraava käyntimme arviolta marraskuun lopussa.

Sotkamon / Amyvetin / Suomussalmen eläinlääkärin asiakas: Otathan huomioon sen, että uurnan palautus omalle eläinlääkäriasemallesi voi käyntiaikataulustamme johtuen kestää kauankin. Odotusaika voi lyhentyä, jos valitset uurnalle postituksen tai pääset tuomaan lemmikin itse tuhkaamolle. Jos aikataulu mietityttää, kysy klinikalta / Faunalta lisätietoja.