Ajankohtaista

Ohjeita syksyksi

Lämpimällä säällä on erityisen tärkeää saada menehtynyt lemmikki nopeasti asianmukaiseen kylmäsäilytykseen. Siksi suosittelemme jättämään lemmikin yhteistyöklinkallemme eutanasian jälkeen.
Tuomme uurnan haettavaksesi samalle eläinlääkäriasemalle tai postitamme sen sinulle.
Jos asioit Suomussalmella/Sotkamossa/Amyvetissä, huomaa, että käymme näissä paikoissa vain kolmen viikon (Suomussalmi neljän viikon) välein ja uurnan toimitusaika on siksi pitkä. Postitus lyhentää odotusaikaa. Käyntiaikataulumme eri klinikoilla näet tämän sivun alareunasta.

Noudot Kajaanissa

Noudamme Kajaanissa tuhkattavat lemmikit tällä hetkellä ainoastaan kunnalliselta eläinlääkäriltä (Teppana). Näin pystymme vähentämään ruuhkaa tuhkaamolla ja palvelemaan mm. pitkämatkalaisia entistä paremmin.

Otamme toki mielellämme vastaan myös muiden eläinlääkäreiden asiakkaita.
Sovi tuontiaika meille jo siinä vaiheessa kun tiedät eutanasian ajankohdan. Jos tuot lemmikin Faunalle, uurna on yleensä haettavissa jo parissa päivässä.

Jos olet eläinsairaalan asiakas ja lemmikkisi on suuri (+ 35 kg), suosittelemme käyttämään heidän tarjoamaansa tuhkauspalvelua. Tämä siksi, että resurssit meillä (mm. kylmäsäilytystila) ovat rajalliset ja talvisin asiakkaita on ollut ruuhkaksi asti.

Noudot yhteistyöklinikoilta

Noudamme tuhkattavat lemmikit Teppanan eläinlääkäriasemalta joka viikko, yleensä loppuviikosta.
Sotkamon eläinlääkäriasemalla ja Amyvetissä käymme joka kolmas viikko. Seuraava käyntimme syyskuun loppupuolella, viikolla 39.
Suomussalmella käymme tarvittaessa kerran kuukaudessa. Seuraava käyntimme syys-lokakuun vaihteessa.

Sotkamon / Amyvetin / Suomussalmen eläinlääkärin asiakas: Otathan huomioon sen, että uurnan palautus omalle eläinlääkäriasemallesi voi käyntiaikataulustamme johtuen kestää kauankin. Odotusaika voi lyhentyä, jos valitset uurnalle postituksen tai pääset tuomaan lemmikin itse tuhkaamolle. Jos aikataulu mietityttää, kysy klinikalta / Faunalta lisätietoja.