Ajankohtaista

Lemmikkien tuonti Faunalle

Vaikka Kainuun koronavirustilanne on suht rauhallinen, vaikuttaa se silti myös meidän toimintaamme.

Pienessä asiakastilassamme turvavälien pitäminen on mahdotonta. Siksi toivomme, että yhteistyöklinikoillamme asioivat jättäisivät lemmikin sinne odottamaan seuraavaa noutokäyntiämme, mikäli mahdollista.

Otamme toki vastaan lemmikkejä myös itse tuotuina (lemmikki menehtynyt kotona / kauempaa tulevat asiakkaat). Toistaiseksi otamme kuitenkin vastaan vain maskia käyttäviä asiakkaita. Tarvittaessa saat sen käyttöösi meiltä (asiakkaille varattu yksittäispakattuja).

Toivomme ymmärrystänne tilanteen vakavuuden suhteen, sillä mahdollinen koronatartunta lakkauttaisi yksinyrittäjän voimin toimivan tuhkaamon toiminnan pitkäksi aikaa - mahdollisesti kokonaan. Voimme ottaa lemmikin tarvittaessa vastaan myös kokonaan ulkotiloissa.

Otathan huomioon myös talven vaihtelevat kelit! Faunan pihatiellä / pihalla ei ole säännöllistä aurausta, joten lumipyryn jälkeen meille voi olla hankala päästä.

Lemmikkien nouto yhteistyöklinikoilta

Noudamme tuhkattavat lemmikit Teppanan eläinlääkäriasemalta joka viikko, yleensä loppuviikosta. Noutopäivä voi kuitenkin vaihdella työtilanteen mukaan.

Sotkamon eläinlääkäriasemalla ja Amyvetissä käymme joka toinen viikko.

Lemmikkisi uurna palautetaan seuraavalla käynnillä samalle klinikalle, josta lemmikki on noudettu. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä kun uurna on haettavissa.

Suomussalmella käymme tarvittaessa kerran kuussa. Lemmikkien uurnat toimitetaan Suomussalmen klinikalle noutokäyntien välissä, jotta odotusaika ei veny mahdottoman pitkäksi.

Muut klinikat

Otamme mielellämme vastaan myös muiden eläinlääkäriasemien asiakkaita. Kuhmossa sekä kunnaneläinlääkärillä että S. Sieväsellä on Faunan infokansio asiakkaita varten ja klinikoilla osataan neuvoa tuhkaukseen liittyvissä asioissa.
Myös Paltamon kunnaneläinlääkärillä on Faunan hinnasto ja uurnamallistokansio tuhkauksesta kiinnostuneita varten.

Jos asut Ylä-Savon puolella, ota rohkeasti yhteyttä. Meillä käy asiakkaita myös siltä suunnalta ja joustamme kyllä esim. aukioloaikojen suhteen, jotta kukaan ei jää ilman apua.