Sydämellistä palvelua lähellä sinua

Pieneläintuhkaamo Fauna on toiminut vuodesta 2015 lähtien Kajaanin Vuoreslahdessa.
Tuhkaamo sijaitsee kotimme pihapiirissä, rauhallisen luonnon keskellä.
Meille on helppo tulla, sillä matkaa keskustasta on alle 15 km - hyväkuntoista, päällystettyä tietä.

Useimmat asiakkaamme ovat Kainuun alueelta ja Ylä-Savosta, mutta meillä käy lemmikkinsä itse tuovia asiakkaita kauempaakin. Jos tuot lemmikin meille itse, on uurna valmis haettavaksi parissa päivässä.

Haluamme pitää toiminnan pienimuotoisena, jotta jokainen lemmikki saa varmasti yksilöllisen kohtelun. Ja jotta jokainen asiakas saa kiireetöntä ja myötäelävää palvelua.

Jos joku asia mietityttää, voit huoletta kysyä meiltä soittamalla tai sähköpostilla. Olet tervetullut myös käymään meillä tutustumassa ennen kuin teet päätöksen lemmikin tuhkaamisesta.

Tuhkaus - eri vaihtoehtoja

Voit hoitaa tuhkaukseen liittyvät asiat jollain yhteistyöklinikoistamme eutanasian yhteydessä tai tuoda lemmikin meille itse. Otamme vastaan kaikkien eläinlääkärien asiakkaita, jotka haluavat lemmikilleen tuhkauksen kotikaupungissa tai lähellä kotia.

Jos tuot lemmikin meille itse, sovithan tulostasi etukäteen. Autamme aina kun se vain omien menojemme puitteissa on mahdollista.

Suurin osa asiakkaistamme valitsee lemmikilleen yksilötuhkauksen. Silloin lemmikki tuhkataan yksin ja asiakas saa tuhkan valitsemassaan uurnassa.

Toinen vaihtoehto on yhteistuhkaus (ns. muistotuhkaus). Silloin lemmikkisi kanssa saatetaan tuhkata muitakin lemmikkejä. Tuhkan hautaamme Faunan läheiseen mäntymetsään, puhtaan luonnon keskelle.

Voiko hiiren tuhkata?

Koiran tai kissan tuhkaus on monelle jo tuttu asia, mutta meillä tuhkataan yhä useammin myös kaneja ja marsuja. Tuhkaamme aivan pieniäkin lemmikkejä, kuten hamstereita ja hiiriä. Rakkaus ja huolenpito ei katso lemmikin kokoa!


Uutiset

Käytäthän maskia meillä käydessäsi (08.12.2021)
Kainuun sote on tiedottanut taas pahenneesta koronatilanteesta ja antanut uusia maskisuosituksia. Meillä pieneläintuhkaamolla ohjeet ja suositukset otetaan vakavasti..

04.12.2021  Itäisen Kainuun asiakkaillemme
29.11.2021  Tavoitat meidät joka päivä - myös viikonloppuna
19.11.2021  Uutisia pikkulemmikin omistajille